ziggo-internet-thuis
Nieuws Nieuws

Inflatiecorrectie Odido

Inflatiecorrectie Odido

In navolging van KPN en Vodafone voert nu ook Odido een inflatiecorrectie door vanaf januari 2024. De prijzen van de abonnementen en diensten van Odido worden met 5,7% verhoogd. Dit doen ze op basis van het inflatiepercentage dat door het CBS wordt berekend.

De prijsverhoging geldt niet voor abonnementen die na 1 oktober 2023 zijn afgesloten of verlengd.

4COM heeft de afgelopen jaren een beleid gevoerd waarin we zeer terughoudend waren in het doorvoeren van inflatiecorrecties . We hebben ons best gedaan om de kosten voor onze klanten zo stabiel mogelijk te houden. Echter, zelfs wij konden vorig jaar en kunnen dit jaar niet om de veranderende omstandigheden heen. 4COM wordt geconfronteerd met sterk toegenomen kosten vanuit onze leveranciers, die correcties op dienstniveau doorvoeren, variërend tot meer dan 10%.

Meer informatie is te vinden op: odido.nl/inflatiecorrectie

Verhoging EU Roaming Databundel

Voor de @Work Unlimited en @Work Tablet Unlimited bundels worden vanaf 1 januari 2024 de EU roaming datavolumes verhoogd van 35 naar 40 GB  per maand.

 

4COM nieuws