Telefonie en internet voor op de bouw
Bouwsector

Telefonie en internet

Voor bedrijven in de bouw

Ook in de bouw: gewoon goed geregeld

4COM heeft jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen aan bedrijven in de bouwsector. Wij begrijpen jouw bedrijf en bieden in samenwerking met Vodafone Business oplossingen die zorgen voor efficiëntie, productiviteit en groei.


Overal bereikbaar, ook op je vaste telefoonnummer

Overal bereikbaar voor je klanten op het vaste nummer? En op je mobiel uitbellen met het nummer van de zaak? Bekijk dan de de vast op mobiel oplossingen.

Snelle (Tijdelijke) internetverbindingen

Tijdelijk internet nodig op een project? Het maakt niet uit waar je werkt wij zorgen op elke locatie voor een snelle en stabiele internetverbinding.

SERVICE EN PERSOONLIJK CONTACT

Ontzorgen en snel schakelen? 24/7 support en direct & persoonlijk contact zijn onze speerpunten. Ook voor directe support van jou medewerkers!


Voor logistiek

4G/5G OPLOSSINGEN VOOR TIJDELIJKE LOCATIES

Nooit meer gedoe met traag of onbetrouwbaar internet op de bouwplaats.

  • Snel en stabiel internet: Wij bieden downloadsnelheden tot 500 Mbps, zodat je probleemloos bestanden kunt downloaden, video’s kunt streamen en online kunt samenwerken.
  • Flexibele oplossingen: we leveren internetverbindingen voor kort- én langlopende projecten: van een paar dagen tot een jaar of zelfs langer.
  • Eenvoudige installatie: Onze internetverbindingen zijn plug-and-play, zodat je snel online bent.

Robuuste TELEFOONS en hardware

Kapotte telefoons en beschadigde hardware op de bouwplaats?
  • Breed scala aan telefoons en hardware: We bieden een uitgebreid assortiment robuuste telefoons, tablets, laptops en andere hardware die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op de bouwplaats.
  • Bestand tegen stof, water en schokken: Onze apparaten zijn bestand tegen stof, water en schokken, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze blijven werken, ongeacht de omstandigheden.
  • Lange batterijduur: Onze telefoons en tablets hebben een lange batterijduur, zodat je er de hele dag gebruik van kunt maken.

 

Bellen in Teams

BELLEN VIA TEAMS

Met bellen via Teams wordt jouw vaste (bedrijfs-) telefoonnummer gekoppeld aan je Microsoft omgeving. Zo kun je via de Teams-app op jouw telefoon, tablet of PC  bellen naar vaste en mobiele nummers binnen en buiten jouw organisatie. Ideaal voor als je veel onderweg bent.

Één vertrouwde en bekende omgeving  
Bereikbaar op zowel mobiel, vast en PC
Snelle integratie voor werknemers 
Chatten, vergaderen & bestanden delen 

Deze klanten vertrouwen al jaren op onze diensten:

Waarom kiezen bouwbedrijven voor 4COM?

peter de gelder 4com
Persoonlijk contact

Samenwerken?

Samenwerken? Ik help je graag om jouw bedrijf beter verbonden te maken.

Peter de Gelder

06 30 99 45 10