MKB

Zakelijk internet

Snel, stabiel en betrouwbaar zakelijk internet, perfect afgestemd op al je zakelijke wensen.

Zorgeloos online met het beste zakelijke internet

Zakelijk internet voor bedrijven vraagt om maatwerkoplossingen en maximale expertise. Als onafhankelijke leverancier van meerdere providers kunnen we altijd de beste oplossing bieden voor jouw bedrijfsbehoeften. Als gevestigde partij in Dordrecht heeft 4COM ruime ervaring met het bieden van totaaloplossingen voor allerlei soorten MKB bedrijven in de regio Drechtsteden. 

Zakelijk glasvezel Dordrecht

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een stabiele, snelle en betrouwbare internetverbinding. Met glasvezel heb je de beschikking over hoge upload- en downloadsnelheden en is uiterst stabiel waarmee jij en je personeel razendsnel kunnen internetten.

Onze collega’s geven graag persoonlijk MKB internet advies passend bij jouw situatie. Benieuwd of glasvezel bij u op locatie mogelijk is? Doe dan de postcodecheck. 

Zakelijk Wi-Fi

Met betrouwbaar internet kunnen jullie je focussen op wat er echt toe doet. Van de benodigde hardware tot 24/7 support: wij zorgen ervoor dat jullie online zijn en blijven. 

Slimme wifi back-up
Ook als er problemen zijn met Wi-Fi, blijft je bedrijf online. Dankzij een slimme simkaart beschik je over een vaste verbinding die altijd werkt.

Overal sterke wifi
Versterk en verbeter je wifi-netwerk met meerdere zelflerende wifi-punten die strategisch op de zaak geplaatst worden. 

Gratis overstapservice
4COM verzorgt de gehele overstap van je internet systeem. 

Advies zakelijke telefonie voor bedrijven
Contact

Meer weten over Zakelijk Internet?

Peter neemt graag de mogelijkheden met je door!