4COM internetoplossingen voor de binnenvaart
Binnenvaart

Internet aan boord

Snel, stabiel en betrouwbaar internet, perfect afgestemd op je vaargebied en wensen.

Zorgeloos online met het beste internet

Als binnenvaartondernemer wil je kunnen reken op het beste internet en de beste service, want tegenwoordig hebben veel applicaties aan boord toegang nodig tot het internet.  

Op basis van je vaargebied en binnenvaartactiviteiten vinden we altijd een passende oplossing. We bieden een breed scala aan internetoplossingen voor zowel grote- als kleine binnenvaartondernemingen. Of je nu behoefte hebt aan supersnelle 4G/5G mobiele data, internet via routers en antennes of wifi aan boord om te streamen, 4COM denkt graag met je mee. 

Internet aan boord in Europa

Met de slimme internetoplossingen van 4COM ben je verzekerd van goed en betrouwbaar internet door heel Europa. Ook bij de grensovergangen tussen bijvoorbeeld Nederland, Duitsland of België, bieden we passende oplossingen, bijvoorbeeld door meerdere simkaarten te gebruiken. Zo ben je ook over de grens goed verbonden!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vaargebied? Neem dan contact op. 

Geen zorgen, wij regelen het.

Bij 4COM begrijpen we dat elk schip, elke rederij en elk budget anders is. Daarom kijken we bijvoorbeeld naar je vaargebied is, het aantal bemanning- of familieleden en het huidige verbruik. Op basis van deze gegevens bieden we advies op maat over welke abonnementen het beste passen, zodat je altijd en overal vertrouwd verbonden op het water bent!  

Wifi-netwerk aan boord

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige router met één simkaart of een geavanceerde optie voor meerdere SIM-kaarten, wij kunnen adviseren en ondersteunen in het vinden van een passende oplossing. Zo bieden we uitgebreidere routers die het mogelijk maken om automatisch tussen verschillende internetverbindingen te schakelen, zoals mobiele 3G/4G-netwerken en draadloze LAN (WiFi)-netwerken.  

Altijd het snelst mogelijke internet aan boord
Automatisch overschakelen
Abonnementen combineren

Persoonlijke hulp en 24/7 support

Onze supportmedewerkers staan dag en nacht voor je klaar. Daarnaast kun je altijd langskomen bij ons op kantoor voor persoonlijke hulp en assistentie bij bijvoorbeeld installatie of overzetten van gegevens op bijvoorbeeld je smartphone of computer. Bent je onderweg en heb je toch nog vragen, pech of iets anders. Dan is onze supportdienst 24/7 telefonisch bereikbaar om je persoonlijk te woord te staan. Dat is altijd vertrouwd verbonden zijn met 4COM! 

Advies van 4COM

MEER WETEN OVER INTERNET AAN BOORD?

Wil je in zee gaan met 4COM, of liever eerst meer informatie? Bereik ons op jouw manier: