Zakelijke mobiele telefonie van 4COM
MKB

Mobiele telefonie

Onafhankelijk advies en keuze uit alle netwerken

Jouw bedrijf, beter bereikbaar

Met mobiele telefonie via 4COM is jouw bedrijf overal professioneel bereikbaar. Of je nu een grote of kleine onderneming hebt, we hebben aan alles gedacht. Zo werk, bel en internet je via één van beste netwerken van Nederland én heb je de keuze uit een ruim aanbod van abonnementsvormen van diverse providers. Om voor jou de beste oplossing te realiseren, werken we uitsluitend samen met de sterkste strategische partners zoals Vodafone, KPN en T-Mobile. 

BUSINESSPARTNER VAN:

Waarom mobiele telefonie van 4COM?

Bij ons krijg je écht eerlijk advies en ben je verzekerd van persoonlijk contact, dag en nacht en zelfs in het weekend. We monitoren het verbruik van je mobiele abonnementen en sturen tijdig bij wanneer er ruimte is voor verbetering of kostenbesparing. Zo ben je verzekerd van een goede oplossing voor nu én in de toekomst! 

Speciaal voor bedrijven
Eerlijk advies o.b.v. diverse providers
Altijd persoonlijk contact en 24/7 support
Één factuur en één aanspreekpunt
Kostenbesparend dankzij analyse en bijsturing

Zorgeloos bereikbaar

Wij nemen het volledige abonnementsbeheer voor jouw organisatie uit handen, zodat je nooit meer vastzit aan abonnementen die bijvoorbeeld te laat worden opgezegd of niet transparant zijn. Door het verbruik, de providers en looptijden te monitoren, sturen we tijdig bij en kijken we of er ruimte is voor verbetering of kostenbesparing.   

De mogelijkheden van mobiele telefonie

Voordelig tot gratis onderling bellen

De overstap verzorgen wij

Nog onder contract bij je huidige provider maar niet tevreden? Mogelijk kunnen wij het contract overnemen en bespaar je kosten en gedoe.

Maand, 1-jarige of 2-jarige abonnementen

Of je nu een tijdelijk abonnement zoekt of voor lange termijn de beste keuze zoekt, we bieden verschillende abonnementsvormen op basis van wat je nodig hebt.

contact

Meer weten over zakelijke mobiele telefonie?

Wil je in zee gaan met 4COM, of liever eerst meer informatie? Bereik ons op jouw manier: