Nieuws Nieuws

De Voordelen van eSIM + Geschikte toestellen

Wat is een eSIM?

In een wereld die steeds digitaler wordt, past ook de vernieuwing van de traditionele simkaart. Eén van de ontwikkelingen is de opkomst van de eSIM, een embedded simkaart die jouw mobiele ervaring verandert. In deze blog zetten we de belangrijkste voordelen voor jou op een rij. Lees dus snel verder.

Een eSIM, wat staat voor  embedded-SIM, is een digitale simkaart die rechtstreeks in een apparaat is ingebouwd. In plaats van de oude losse fysieke simkaart welk je uit je toestel kan halen zit deze E-sim vast in je telefoon.

Hoe werkt een eSIM?

Om een eSIM te gebruiken heb je uiteraard een abonnement nodig.  Vervolgens krijg je van ons een QR code of een code naar een website toegestuurd. Doormiddel van het scannen van deze code wordt automatisch  een eSIM-profiel van de provider gedownload naar je apparaat.. Zodra het eSIM-profiel is gedownload, kun je je apparaat gebruiken om te bellen, te sms’en en te internetten.

Een eSIM voor jou?

Een E-sim kan worden aangesloten op bijna alle abonnementen die wij leveren.
Wil je ook een E-sim aanschaffen voor jouw huidige of nieuwe abonnement neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voor welke toestellen is eSIM geschikt?

Los van alle voordelen welke we zo met je delen, vragen veel mensen vragen zich af welke telefoons compatibel zijn met een eSIM-kaart.

Het is belangrijk om te weten dat er twee vereisten zijn om een eSIM te kunnen gebruiken:

  1. Je moet een apparaat hebben dat compatibel is met eSIM.
  2. Je moet een telefoonnummer hebben dat gecontracteerd is bij een provider die diensten aanbiedt met virtuele simkaarten.

Op deze manier kun je genieten van de voordelen van een eSIM en gebruik maken van de nieuwste technologieën.

Toestellen:

Vrijwel alles van Apple vanaf iPhone XR (2018)
Vrijwel alles van Samsung vanaf Samsung Galaxy S20 (2020)
Vrijwel alles van Google vanaf Google Pixel 2 (2017)
Vrijwel alles van Huawei vanaf Huawei P40 (2020)
Vrijwel alles van Oppo vanaf Oppo Reno 5A (2021)

Credits: BrightNL

Voordeel 1: Activeren op afstand

Het activeren van je nieuwe mobiele abonnement is nu letterlijk binnen handbereik. Met de eSIM-technologie is het gedoe van verzendingen en wachten op je simkaart verleden tijd. Bij 4COM zorgen we ervoor dat het activeringsproces snel en efficiënt verloopt, zodat jij in slechts enkele minuten gebruik kunt maken van al onze mobiele diensten.

Met onze optie om op afstand te activeren, hoef je je geen zorgen te maken over gedoe of vertragingen. Maak gebruik van het gemak en de eenvoud van onze diensten en ontdek een nieuwe manier om te genieten van jouw mobiele abonnement.

Voordeel 2: Dual Sim gemak

Een revolutionaire connectiviteitsoplossing.

Met de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken in één toestel, bieden we een ongekende stap voorwaarts op het gebied van connectiviteit. Of je nu werk en privé gescheiden wilt houden of lokale en internationale netwerken wilt combineren, met ons Dual Sim Gemak heb je dé ideale oplossing in handen. Met één telefoon en twee nummers ben je altijd bereikbaar, waar je ook bent.

Dual Sim is ontworpen om aan de behoeften van zowel de zakelijke als particuliere markt te voldoen. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van ons gewend bent.

Ervaar de kracht van connectiviteit met onze Dual Sim Gemak. Een toestel dat de grenzen verlegt en je de mogelijkheid geeft om altijd en overal in contact te blijven.

 

Voordeel 3: Robuuste betrouwbaarheid

De robuuste betrouwbaarheid van eSIM maakt het een duurzame en onverwoestbare oplossing. Dit omdat er niks te verwoesten valt.

Je hoeft nooit meer te knoeien met het plaatsen van fysieke kaarten, want de eSIM staat altijd klaar voor actie. eSIM staat voor:

  • Eenvoudige integratie
  • Altijd hoge prestaties
  • Een probleemloze ervaring.
  • Betrouwbare en stabiele verbinding, waar je ook bent.

Kies voor eSIM en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Voordeel 4: Naadloos provider & netwerk wissel

Met behulp van eSIM ben je niet meer beperkt tot één provider. Het veranderen van provider of netwerk wordt heel eenvoudig.

Wij weten dat we leven in een wereld waarin keuzevrijheid een belangrijke rol speelt. daarom geeft eSIM jou de controle en flexibiliteit die je nodig hebt. Maar hoe ziet dat er uit?

Of je nu wilt genieten van:

  • Een naadloze verbinding
  • De beste tarieven

eSIM maakt het mogelijk. Met een eSIM kun je namelijk gemakkelijk schakelen tussen verschillende providers en netwerken, zodat je altijd van de beste service kunt genieten. Ontdek de vrijheid en gemak van eSIM en maak de controle over je verbinding compleet.

Voordeel 5: Tijdelijke abonnementen

“Beste reizigers”

Als jij vaak onderweg bent, biedt eSIM jou de mogelijkheid om eenvoudig tijdelijke abonnementen te activeren, zelfs wanneer je in het buitenland bent. Geen gedoe meer dus met lokale simkaarten!

Met eSIM kun je met gemak overschakelen naar een tijdelijk plan en zo dus kosten besparen. Maak je geen zorgen meer over internationale connectiviteit, met eSIM heb je altijd de beste verbinding. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw reis.

Voordeel 6: Kwijtraken is niet (meer) mogelijk

Het mooie van iets wat fysiek niet bestaat, is dat je het nooit kunt verliezen.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van je simkaart tijdens reizen of het overstappen van provider. Met onze service hoef je niet bang te zijn dat je zonder telefoonverbinding komt te zitten. Met een virtuele simkaart heb je altijd en overal toegang tot je telefoonnummer. Daarnaast kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende providers. Het is dé ultieme oplossing voor diegenen die zorgeloos willen reizen en altijd verbonden willen blijven.

Neem contact op met 4COM om te beginnen

Als je meer wilt weten over eSIM, of hulp nodig hebt bij de activering, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je direct te assisteren. Kies voor de toekomst van mobiele connectiviteit met eSIM. Het is makkelijk, flexibel en klaar voor alles wat je nodig hebt.

Disclaimer

Dit artikel is puur informatief en dient niet als garantie voor specifieke resultaten of voordelen.

4COM nieuws