Nieuws Nieuws

Zakelijk internet back-up van Ziggo

Altijd online met internet back-up

Bij 4COM bieden we zakelijk internet in samenwerking met Ziggo. Dit zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft. Hoe dat precies werkt leggen we graag aan je uit. Onlangs heeft Ziggo nieuwe zakelijke abonnementen geïntroduceerd met Wifi Back-up. Met deze back-up kun je nog steeds gebruikmaken van internet als je vaste verbinding wordt onderbroken of als er een storing optreedt.

Gratis prepaid simkaart

Wij kunnen je een gratis Ziggo-prepaid simkaart leveren die je in je router kunt plaatsen. Op deze manier heb je nog steeds toegang tot internet tijdens internetstoringen. Als je wilt, kun je ook tegen een meerprijs een mobiele wifirouter aanschaffen. Bij 4COM kunnen we je informeren over de mogelijkheden en een router leveren die compatibel is met de simkaart.

Meer weten?

Voordelen:

Altijd online
Mobiel 4G netwerk
Vertrouwd Ziggo netwerk
Gratis simkaart
Continuïteit van de werkzaamheden
Flexibiliteit
Wat zijn de voordelen?

Met Ziggo’s back-up internet bij zakelijke abonnementen profiteer je van verschillende voordelen:

  1. Altijd verbonden: Bij uitval van de vaste lijn kun je eenvoudig overschakelen naar de back-up internetverbinding, zodat je altijd kunt rekenen op een betrouwbare internetconnectie.
  2. Continuïteit van je werkzaamheden: Zelfs tijdens storingen of onderbrekingen kun je met back-up internet gewoon online blijven en je zakelijke activiteiten voortzetten.
  3. Flexibiliteit: De gratis Vodafone-prepaid simkaart biedt je de mogelijkheid om altijd en overal toegang tot internet te hebben, zolang je een router hebt die hiervoor geschikt is.
  4. Betrouwbaarheid: Ziggo staat bekend om zijn stabiele en betrouwbare netwerken. Met back-up internet ben je verzekerd van een snelle en stabiele verbinding, zelfs tijdens storingen.
Voorwaarden

Houd er rekening mee dat de simkaart bedoeld is voor gebruik in een laptop of tablet en niet kan worden gebruikt in een telefoon. Daarnaast is deze optie alleen beschikbaar voor (vaste) internetverbindingen in Nederland.

Wil je meer weten over de voordelen van het Ziggo-back-up internet voor zakelijke abonnementen? Neem dan contact op met 4COM voor meer informatie en persoonlijk advies.

Waarom 4COM?

Onze experts werken 24/7 om je te informeren en adviseren over de beste oplossingen voor jouw bedrijf. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en andere behoeften heeft, dus praat met onze specialisten om precies uit te vinden hoe we het perfecte internetpakket voor jou kunnen samenstellen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we beginnen met het proces om je bedrijf de geavanceerde internetservice te geven die het verdient.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je benieuwd naar Ziggo’s back-up internet opties voor zakelijke abonnementen? Zoek niet verder – 4COM helpt je graag.

Disclaimer

Dit artikel is puur informatief en dient niet als garantie voor specifieke resultaten of voordelen. Raadpleeg altijd de officiële website van Ziggo voor de meest actuele informatie en voorwaarden.

4COM nieuws