Zakelijk wifi back up
Zakelijk internet

Zakelijke Wifi oplossingen

Zorgeloos online met uitstekende wifi oplossingen voor elk soort bedrijf

Overal sterke wifi

4COM levert zakelijke wifi oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar ultieme zekerheid. Versterk en verbeter je wifi-netwerk met meerdere zelflerende wifi-punten die strategisch op de zaak geplaatst worden. 

Zakelijk internet 4COM

Wifi Back-up

Ook als er problemen zijn met Wi-Fi, kunnen onze klanten online blijven. Dankzij een slimme simkaart beschik je over een vaste verbinding die altijd werkt. Bij onderbreking of storing van de vaste internetlijn schakelt je modem bij storing automatisch over op een ander 4G-netwerk. 

Indien gewenst kunnen wij een gratis Vodafone-prepaidsimkaart leveren welke u in de router kunt stoppen om tijdens internetstoringen toch toegang te houden tot internet. Een mobiele wifirouter kan tegen meerprijs aangeschaft worden, 4COM informeert u graag en levert een router die ondersteuning van de simkaart mogelijk maakt. 

Contact met een specialist

Meer weten over Zakelijk wifi?

Laat je gegevens achter en onze specialisten nemen binnen 1 werkdag contact met je op over de mogelijkheden van Zakelijk Internet op jouw adres. Heb je nu al vragen? Neem telefonisch contact op met een specialist.