Vaste zakelijke telefonie van 4COM
MKB

Zakelijke cloud telefonie

Met telefonie in de cloud van 4COM ben je als bedrijf flexibel en schaalbaar, zo heb je maatwerk voor nu én in de toekomst.

Cloud Telefonie dat altijd werkt

Op zoek naar een passende cloud telefonie oplossing voor jouw bedrijf? 4COM is officiële businesspartner van meerdere providers en biedt daardoor onafhankelijk advies. Of je nu een groot of kleinbedrijf bent, dat maakt niet uit, wij richten jouw telefonie omgeving van a tot z in in. Bekijk de mogelijkheden hieronder of ontvang eens vrijblijvend advies

Vaste telefonie

Onze telefonie oplossingen

Medewerkers van 4COM

Wat is cloud telefonie

Met Cloud telefonie bel je via het internet. Vaste en mobiele telefonie worden één, waardoor medewerkers in de binnen- en buitendienst optimaal bereikbaar zijn op het vaste nummer. Ook kun je een keuzemenu of wachtmuziek instellen, gesprekken doorschakelen naar collega’s of beschikbaarheid controleren, (video)bellen op je desktop en voicemailberichten via email ontvangen.

Het voordeel van Zakelijke cloud telefonie?

Schaalbaarheid is een belangrijk pluspunt van cloud telefonie, omdat je direct kunt inspelen op een nieuwe ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Je bent niet meer afhankelijk van een vaste telefooncentrale of complexe infrastructuur maar belt via een licentiestructuur. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Klantverhalen over zakelijke (cloud) telefonie

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.