SSC Steel Shape Cutters B.V.

4COM levert succesvolle totaaloplossing voor Steel Shape Cutters B.V. (SSC) in Dordrecht.

Succesverhaal SSC (SSC Steel Shape Cutters B.V.)

4COM heeft met trots een nieuwe totaaloplossing geleverd voor SSC (Steel Shape Cutters B.V.), waarmee het bedrijf nu beschikt over een geavanceerd telecomsysteem en internetverbinding. Door middel van een grondige inventarisatie van de wensen en eisen van SSC, heeft 4COM de perfecte oplossing samengesteld om het bedrijf efficiënter te laten werken, terwijl kosten binnen het budget blijven.

Machines op afstand besturen met IoT toepassing van 4COM

Machines op afstand bedienen

Een van de belangrijkste voordelen van de totaaloplossing is de VPN verbinding die het mogelijk maakt dat machines op afstand kunnen worden bediend en gemonitord. Hiervoor was een betrouwbare internetverbinding nodig met 4G back-up, waarmee het bedrijf verzekerd is van continuïteit op de werkvloer. IoT (internet of things) is hierin een nieuw begrip waarin 4COM kan zorgen dat machines in productieomgevingen verbonden worden en je als operationeel manager belangrijke informatie kan uitlezen.

 Verhoogde efficiency en tevreden klanten

Dankzij de totaaloplossing van 4COM kan SSC nu efficiënter werken, wat resulteert in een verhoogde productiviteit en tevreden klanten. Naast de telefonie- en internetoplossingen heeft 4COM ook een camerasysteem geïnstalleerd voor SSC. Dit systeem biedt een veilige werkomgeving en verhoogt de productiviteit van het bedrijf. Door de betrouwbare en kostenbesparende oplossing kan SSC nu optimaal profiteren van de voordelen van moderne technologie. 4COM blijft zich inzetten om bedrijven zoals SSC te helpen met het vinden van de perfecte telecom- en internetoplossingen, zodat zij kunnen blijven groeien en bloeien.

De oplossing voor SSC Steel Shape Cutters B.V. bestaat uit:

Zakelijke telefonie
Internetverbinding
Wifi netwerk
Camerasystemen
VPN-verbinding voor de machines
Paul van Utrecht van 4COM uit Dordrecht
Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Andere klantverhalen