Succesverhaal

PRO LOG – PROJECTS & LOGISTICS

Verbonden blijven in het nieuwe normaal.

Verbonden blijven in het nieuwe normaal

Het corona tijdperk heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven snel moesten schakelen van werkzaamheden alleen op kantoor, naar overal de mogelijkheid hebben om te werken. Daar komt goede bereikbaarheid richting uw klanten natuurlijk ook bij kijken. Bij 4COM begrijpen we als geen ander dat juist bevrachtingskantoren en andere maritieme toeleveranciers optimaal verbonden moeten blijven om continuïteit te kunnen waarborgen.

Pro Log is al meer dan 10 jaar klant bij 4COM. Met onze totaaloplossing zijn de medewerkers bij Pro Log optimaal verbonden. Tijdens Corona tijd is er snel geschakeld en hebben we een flexibele oplossing geboden waarmee medewerkers ook vanuit huis goed konden werken.

De oplossing voor Pro Log bestaat uit:

Zakelijke telefonie
Internetverbinding
Wifi netwerk
Camerasystemen

ECHT OVERAL BEREIKBAAR MET VAST MOBIEL

- Arjan Barto (Pro-Log B.V.)

4COM telefonie oplossing voor binnenvaart onderneming Pro-log

Werken vanuit huis tijdens corona

Bij 4COM staan we bekend om het leveren van snelle oplossingen voor de binnenvaart. Voor Pro Log hebben we dit tijdens de coronaperiode ook kunnen bewijzen. Zo hebben we snel geschakeld en ervoor gezorgd dat de medewerkers van Pro Log vanuit huis konden werken met een vast toestel. Hierdoor bleven ze optimaal bereikbaar voor klanten, maar ook voor elkaar.

Alle benodigde functionaliteiten

Door met een betrouwbare telecom oplossing te werken konden alle functionaliteiten perfect vanuit huis gebruikt worden. Denk aan intern doorverbinden, gebruik maken van de intercom of zien welke collega’s wel of niet in gesprek zijn. Hierdoor ondervonden de klanten van Pro Log tijdens deze periode geen hinder van dit soort veranderingen.

De toekomst

Volgens Arjen Barto, directeur bij Pro Log is een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor belangrijk om de creativiteit te waarborgen. Maar thuiswerken draagt ook bij aan de productiviteit van medewerkers en continuïteit van het bedrijf. Het is in ieder geval belangrijk dat bedrijven snel kunnen schakelen en de buitenwereld hier geen last van ondervind. Dit is waar 4COM optimaal in kan voorzien.

4COM telefonie oplossing binnenvaart
Contact

Meer informatie?

Laat je informeren over de oplossingen van 4COM voor bevrachtingskantoren.

Meer klantverhalen

Misschien ook interessant?