Succesverhaal

Fluvia

Binnenvaart onderneming Fluvia vertrouwd verbonden op de Europese binnenwateren!

Vertrouwd verbonden

Onlangs hebben we voor Fluvia een nieuwe mobiele internetoplossing gerealiseerd voor al hun schepen die varen over de Europese binnenwateren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in tanktransporten en beschikt over een moderne binnenvaartvloot van 17 eigen tankerschepen, variërend van 1.390 mt tot 3.000 mt.

De oplossing voor Fluvia bestaat uit:

Zakelijke telefonie
Internetverbinding
Wifi netwerk
Camerasystemen

Om optimaal te kunnen functioneren op zowel de Nederlandse, als de buitenlandse vaarwegen, was het bedrijf op zoek naar een passende internetoplossing voor alle binnenvaartschepen. De vraag naar internet aan boord wordt steeds groter, niet alleen voor privé doeleinden, maar ook voor het updaten van software en het uitwisselen van data. Binnenvaartondernemers lopen daardoor steeds vaker aan tegen de beperkingen van voldoende data in Europa. Daarom hebben we alle schepen uit de vloot van Fluvia voorzien van een ruime internetbundel met internettoegang in alle EU-landen. De medewerkers aan boord kunnen hierdoor altijd online zijn, zowel voor privé als bedrijfsdoeleinden. Fluvia staat garant voor goed werkgeverschap, en het voordeel is dan ook dat dit soort pluspunten het voor potentiële medewerkers nog aantrekkelijker maken om voor het bedrijf te komen werken, wat natuurlijk een mooie bijkomstigheid is in een tijd waarin het vinden van goed personeel een grote uitdaging is.

Mobiel internet voor de binnenvaart sector

Ka Kin Cheung, Assistant Controller bij Fluvia zegt hierover: “Wij vinden het belangrijk om te opereren met een moderne vloot en de ontwikkelingen in de branche nauwlettend te volgen. Moderne communicatie is hierbij onmisbaar voor onze onderneming. 4COM was voor ons de perfecte partij vanwege hun kennis van de maritieme sector en passende telecomoplossingen met Europees dekkingsgebied. We zijn dan ook zeer tevreden over de soepele overstap naar de nieuwe oplossing en het prettige onboardingproces waarin 4COM ons heeft gefaciliteerd.”

Vanaf nu is ook Fluvia overal vertrouwd verbonden in Europa! Is uw bedrijf actief in de binnenvaart of maritieme sector en wilt u gebruik maken van internet door heel Europa? Neem dan contact met ons op.

We zijn zeer tevreden over de soepele overstap naar de nieuwe oplossing en het prettige onboardingproces waarin 4COM ons heeft gefaciliteerd

- Fluvia AG

4COM telefonie oplossing binnenvaart
Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij adviseren je graag.

Meer klantverhalen

Misschien ook interessant?