Telecom Oplossingen voor de Maakindustrie
Maakindustrie

Telefonie en internet

Voor bedrijven in de maakindustrie

Ook in de maakindustrie: gewoon goed geregeld

4COM heeft jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen aan bedrijven in de maakindustrie. Wij begrijpen jouw bedrijf en bieden in samenwerking met Vodafone Business oplossingen die zorgen voor efficiëntie, productiviteit en groei.


Overal bereikbaar, ook op je vaste telefoonnummer

Overal bereikbaar voor je klanten op het vaste nummer? En op je mobiel uitbellen met het nummer van de zaak? Bekijk dan de de vast op mobiel oplossingen.

Snelle (Tijdelijke) internetverbindingen

Het maakt niet uit waar je werkt: op de werkplaats en op kantoor wij zorgen op elke locatie voor een snelle en stabiele internetverbinding.

SERVICE EN PERSOONLIJK CONTACT

Ontzorgen en snel schakelen? 24/7 support en direct & persoonlijk contact zijn onze speerpunten. Ook voor directe support van jou medewerkers!


Telefonie en internet voor op de bouw

VAST OP MOBIEL

Met vast & mobiel integratie heb je alle voordelen van je vaste telefonie omgeving ook beschikbaar op mobiel. Zowel je klanten als medewerkers kunnen bellen naar het vaste nummer of naar een mobiel nummer. Onder andere handig voor wanneer je je zowel op de werkplaats als op kantoor begeeft.

Keuze uit diverse abonnementsvormen
Alle kosten op één factuur
Analyse en advies op basis van telefoongebruik

4G/5G INTERNET OPLOSSINGEN

We begrijpen dat een stabiele internetverbinding cruciaal is voor de voortgang van jouw werkzaamheden, zowel op kantoor als op de werkplaats. Met onze internet- en glasvezelverbindingen heb je de beschikking over hoge upload- en downloadsnelheden en blijft jouw bedrijf verbonden.  We geven graag persoonlijk internet advies voor de maakindustrie passend bij jouw situatie.

Bellen in Teams

BELLEN VIA TEAMS

Met bellen via Teams wordt jouw vaste (bedrijfs-) telefoonnummer gekoppeld aan je Microsoft omgeving. Zo kun je via de Teams-app op jouw telefoon, tablet of PC  bellen naar vaste en mobiele nummers binnen en buiten jouw organisatie. Ideaal voor als je veel onderweg bent.

Één vertrouwde en bekende omgeving  
Bereikbaar op zowel mobiel, vast en PC
Snelle integratie voor werknemers 
Chatten, vergaderen & bestanden delen 

Deze klanten vertrouwen al jaren op onze diensten:

Referenties

Verhalen uit de maakindustrie

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op dé 4COM service. Benieuwd naar hoe zij dit ervaren? We hebben een aantal referenties voor je verzameld.

ZM groep 4COM
ZM Groep
Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering heeft 4COM ons voorzien van helder en duidelijk advies. Hun expertise in totaaloplossingen was meteen merkbaar.
ZM Groep
IT Manager

Waarom kiezen bedrijven voor 4COM?

Persoonlijk contact

Samenwerken?

Ik help je graag om jouw bedrijf beter verbonden te maken.

Hans de Vries – Commercieel Directeur

+31 (0) 6 23 05 41 06