Telefonie en internet voor logistieke sector
Voor logistiek

Telefonie en internet

Ook in de logistiek: gewoon goed geregeld

Bij 4COM profiteer je van jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen aan bedrijven in de logistieke sector. Ontdek hoe onze oplossingen in samenwerking met Vodafone Business jouw bedrijf efficiëntie, productiviteit en groei bieden.


Altijd en overal bereikbaar

Één aanspreekpunt en al je diensten onder één dak? Wij zorgen ervoor dat het bedrijf en jouw medewerkers en chauffeurs altijd vertrouwd verbonden blijven.

Grote databundels, ook in het buitenland

Veel data nodig in NL of door heel de EU? Geen zorgen. Met onze (Maat)werk oplossingen stemmen wij dit perfect voor je af.

Service en persoonlijk contact

Ontzorgen en snel schakelen als de situatie er om vraagt? 24/7 support en direct & persoonlijk contact zijn onze speerpunten. Ook voor directe support van jouw medewerkers!

Onze dienstverlening

Deze klanten vertrouwen al jaren op onze diensten:

Referenties

Verhalen uit de logistiek

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op dé 4COM service. Benieuwd naar hoe zij dit ervaren? We hebben een aantal referenties voor je verzameld.

4COM HTS Intermodaal telefonie vodafone referentiecase
HTS Intermodaal B.V>
‘In dit werk gaat 80 tot 90% via de telefoon. Onze planners zie je vaak met twee toestellen tegelijk bellen.’ 4COM regelde een passende, nieuwe oplossing voor de uitgediende telefooncentrale: cloudtelefonie.
Vincent Heuvelman
DIiecteur HTS Intermodaal B.V.
Valk Koeriers & Transport B.V.
We hebben nu een handige oplossing voor ons vaste bedrijfsnummer, zo kan ik eenvoudig doorschakelen naar mijn collega's op mobiel. Daarnaast beschikken we nu over grote internetbundels, waardoor we zelfs over de grens probleemloos verbonden zijn.
Rik Valk
Directeur VALK Koeriers & Transport B.V.
Van alphen transport
Van Alphen Transport
Wij zijn als bedrijf nu altijd goed bereikbaar, en storingen worden direct opgelost. Wanneer ik bel, krijg ik direct iemand aan de lijn.
Richard
Van Alphen Transport

Waarom kiezen bedrijven in de logistiek voor 4COM?

Schipper belt met mobiele telefoon via abonnement 4COM

MOBIELE TELEFONIE

Nooit meer een oproep of belangrijk bericht missen? Met de mobiele telefonieoplossingen van 4COM ben je altijd en overal bereikbaar. En dat is in jouw sector essentieel. Want snelle, efficiënte communicatie is de basis van je werk.

Analyse en advies op maat
Proactief monitoring & eenvoudig beheer
Een betrouwbaar mobiel netwerk
Duidelijke facturering: Geen onverwachte kosten achteraf.
Voor logistiek

ZAKELIJK INTERNET & GLASVEZEL

Razendsnel en stabiel internet: De onmisbare motor voor jouw logistieke succes. In de snelle wereld van logistiek is een betrouwbare en supersnelle internetverbinding essentieel. 4COM biedt je de perfecte internetoplossing op maat, of dat nu glasvezel, DSL of mobiele data is. Met onze expertise en diverse opties zorgen wij ervoor dat je verzekerd bent van de beste connectiviteit voor jouw logistieke processen.

Gratis locatiecheck
Redundantie & 4G back-up
Veilig & betrouwbaar
Eenvoudig beheer
Vaste zakelijke telefonie van 4COM

VASTE TELEFONIE

Als bedrijf wil je bereikbaar zijn, of dit nu op kantoor, thuis of onderweg is. Voor communicatie van hoge kwaliteit, zowel intern als extern, bieden wij geavanceerde vaste telefonieoplossingen. Geheel passend bij jouw situatie en behoeften.

VoIP (bellen via het internet)
Bellen in Teams
Vast- mobiel integratie 
CRM-integratie 
Bellen in Teams

BELLEN VIA TEAMS

Met bellen via Teams wordt jouw vaste (bedrijfs-) telefoonnummer gekoppeld aan je Microsoft omgeving. Zo kun je via de Teams-app op jouw telefoon, tablet of PC bellen naar vaste en mobiele nummers binnen en buiten jouw organisatie.  Ideaal voor onder andere medewerkers die veel onderweg zijn.

Één vertrouwde en bekende omgeving  
Bereikbaar op zowel mobiel, vast en PC
Snelle integratie voor werknemers 
Chatten, vergaderen & bestanden delen 
Persoonlijk contact

Samenwerken? Ik help je graag om jouw bedrijf beter verbonden te maken. Neem dan gerust contact met op!

Hans de Vries
06 23 05 41 06