Visual Voicemail van Odido
Nieuws Nieuws

Onderhoud aan mobiele netwerk Odido

Onderhoud aan mobiele netwerk Odido van 17 oktober tot en met 14 november

Van 17 oktober tot en met 14 november 2024 worden er ‘s nachts werkzaamheden uitgevoerd aan het mobiele netwerk van Odido. De kans op verstoringen en daarmee impact is klein, maar in enkele situaties kunt u een onderbreking van de dienstverlening ervaren.

Dit staat er te gebeuren: Het onderhoud wordt in groepen uitgevoerd.

Hier vind je de planning: Een week voordat Odido begint met de werkzaamheden, kun je hier de planning bekijken: www.odido.nl/zakelijk/service/gepland-onderhoud. Daar zie je op welke data de verschillende groepen aan de beurt zijn voor het onderhoud.

Mogelijke impact: Bent u verbonden met ons mobiele netwerk (via 3G of 4G)? Dan merkt u niets van de werkzaamheden. Bent u alleen verbonden via wifi? Dan kunt u tijdens het nachtelijke onderhoud maximaal 1,5 uur niet bereikbaar zijn. Dit geldt alleen voor inkomende oproepen via wifi en/of via de Odido Back-up SIM.
Datagebruik, inclusief bellen via WhatsApp, blijft tijdens het onderhoud mogelijk. Via WhatsApp blijft u dus bereikbaar voor inkomende oproepen op het 06-nummer.

Belangrijk om te weten: De technische supportafdeling (TCS) van Odido is op de hoogte van de planning van de werkzaamheden. Mocht er sprake zijn van onvoorziene verstoringen, dan zal de projectgroep direct anticiperen om tot een oplossing te komen.

4COM nieuws