zakelijk-glasvezel-1
MKB

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf, keuze uit verschillende netwerkproviders.

zakelijk-glasvezel-2

Betrouwbare glasvezel verbinding

Op zoek naar snel en betrouwbaar internet voor jouw bedrijf? Zakelijk glasvezel is de ideale keuze voor bedrijven die altijd verbonden moeten zijn met een snelle en stabiele internetverbinding. Wij bekijken samen met je naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Daarnaast kunnen we de gehele implementatie uit handen nemen.

De voordelen van zakelijk glasvezel

Glasvezelinternet biedt een groot aantal voordelen waardoor het een zeer gewilde vorm van internetverbinding is.

  • Glasvezel zorgt voor veel hogere snelheden (tot 10GB/s) dan koperdraden (0.1GB/s), wat leidt tot snellere en betrouwbaardere internetverbinding. Dit versnelt werkprocessen en verhoogt productiviteit.
  • Het is zeer betrouwbaar en stabiel, met een uptime van 99,9%. Je kunt erop rekenen altijd online te zijn wanneer nodig.
  • Glasvezel is toekomstbestendig. De verbinding is makkelijk uit te breiden wanneer je bedrijf groeit of meer data verwerkt moet worden.

De voordelen van 4COM?

Bij 4COM begrijpen we dat betrouwbaarheid van cruciaal belang is voor bedrijven. Daarom bieden wij de volgende zekerheden:



Back-up systemen

Maximale Betrouwbaarheid? Neem naast de glasvezelverbinding nog een Back up verbinding via 4/5G of zelfs een tweede Glasvezelverbinding welke via een seperate route uw bedrijf in komt. Daarbij is het zelfs mogelijk om te schakelen zonder IP wissel.



Onafhankelijk

We bieden glasvezelverbindingen van de meeste providers en glasvezelnetwerken aan(van zowel de bekende providers als regionale partijen), zodat we exact kunnen zien wat er op jouw adres beschikbaar is. op basis daarvan adviseren wij je over de beste oplossing voor jouw bedrijf, op basis van jouw specifieke wensen en behoeften.



Betrouwbaar & bereikbaar

Met onze expertise staan we voor je klaar om advies te geven voor jouw bedrijf en wensen. Daarnaast verzorgen wij de uitrol en begeleiding zodat je hier geen omkijken naar hebt. Uiteraard staan we ook met onze 24/7 storingsdienst voor je klaar.


Met onze expertise adviseren we je graag over je bedrijf en jouw wensen. We kunnen ook de implementatie verzorgen, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Zo begeleiden we bedrijven naar de juiste zakelijk glasvezel verbinding. Deze verbinding bereidt hen voor op digitale uitdagingen en zorgt voor een efficiënte werkomgeving.

zakelijk-lasvezel-bedrijventerrein-Dordtse-Kil-1

Glasvezel op jouw adres?

Ben je benieuwd of er een snelle glasvezelverbinding beschikbaar is op jouw adres? Wil je weten hoe je jouw internetervaring kunt verbeteren? Doe nu de gratis postcodecheck. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken met je.

Wil je liever direct persoonlijk advies op maat? Neem dan contact op met een van onze deskundige adviseurs. Wij kijken kosteloos wat de mogelijkheden zijn voor jouw locatie

Geen zakelijk glasvezel aanwezig op jouw locatie?

Aanbieders van glasvezel investeren momenteel veel in de uitbreiding van hun glasvezelnetwerk. Vaak investeren ze daarom een groot gedeelte mee in de aanlegkosten. Hierdoor kunnen ze het voor een interessant tarief of zelfs gratis realiseren om jouw locatie. Uiteraard is de geheel afhankelijk van de locatie.

 

 

zakelijk-glasvezel-voordelen

Waarom zakelijk glasvezel?

Met een betrouwbaar glasvezelnetwerk kun je moeiteloos videobellen, grote bestanden delen en efficiënt multitasken in de cloud. Dit is vooral handig voor bedrijven die afhankelijk zijn van snelle en betrouwbare internetverbindingen om soepel te kunnen werken.

Bovendien kunnen met de toenemende digitalisering steeds meer apparaten in en rondom het bedrijf verbonden zijn met het internet, waardoor een stabiele en snelle glasvezelverbinding essentieel wordt. Met glasvezel hoef je je geen zorgen te maken over datalimieten en kun je ongehinderd blijven werken zonder concessies te doen aan de snelheid en betrouwbaarheid van je verbinding.

Kies dus voor een betrouwbare glasvezelverbinding voor je bedrijf, aangeboden door 4COM, om te profiteren van optimale connectiviteit en prestaties.

Paul van Utrecht van 4COM uit Dordrecht

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Wil je in zee gaan met 4COM, of meer informatie? Bereik ons op jouw manier: