Fore Freedom Glasvezel actie

Glasvezel in Sliedrecht

Tijdelijke Actie: Geen eenmalige € 1750,- aansluitkosten

In samenwerking met Fore Freedom

Wie is Fore Freedom? Met glasvezelnetwerken op ruim 180 bedrijventerreinen doorheel Nederland is Fore Freedom de grootste leverancier vanzakelijk glasvezel. De netwerken van Fore Freedom zijn 100% open. “Wij staanvoor betaalbaar en betrouwbaar zakelijk glasvezel voor iedereondernemer. Met een team van gedreven specialisten werkenwe daar dagelijks aan”.

Voor welke aansluiting kiest u?

Nu tijdelijk GEEN aansluitkosten van € 1750

Altijd een oplossing die perfect bij u past

Dankzij onze flexibiliteit kunnen we in iederesituatie een oplossing bieden die perfect op uwinternetbehoefte aansluit. We adviseren u graagover een glasvezelverbinding. Of u nu zzp’er bent of een grote multinational,maximale snelheid nodig heeft of juist weinig: Denetwerken van Fore Freedom bieden onbeperktemogelijkheden. Op uw bedrijventerrein ligt een 100% open collectiefglasvezelnetwerk van Fore Freedom. Meerderebedrijven op uw bedrijventerrein maken al naar volletevredenheid gebruik van het betrouwbare,voordelige en snelle glasvezelnetwerk. Sluit u ook aan?

Glasvezel ook voor uw bedrijf

Hoge snelheden
Stabiel & Betrouwbaar
Betaalbaar & Toekomstgericht
Voldoende Capaciteit
glasvezel in sliedrecht voor bedrijven

Connecting the future

Glasvezel is de toekomst. Een glasvezelverbinding is niet alleen veel sneller dan de oude DSL-verbindingen, maar helpt u als ondernemer ook vooruit als het gaat om stabiliteit, veiligheid enflexibiliteit. Een snelle en stabiele internetverbinding isbelangrijker dan ooit. Nu we steeds meer onlinewerken, kan een kleine kink in uw oude kabel alvoor kostbaar oponthoud zorgen. Wij begrijpendat u daar niet op zit te wachten. Stilstand isimmers achteruitgang.

Zakelijk wifi back up

24/7 Service en Support

Elke dag zorgen wij samen met Fore Freedom voor uw bereikbaarheid. Voor u als klant betekent ditdat uw communicatie- omgeving altijd en overal up-to-date is. Zo kunt u zich focussen op anderebelangrijke zaken. Uiteraard wilt u kunnen vertrouwen op eenstabiele en veilige verbinding. Begrijpelijkerwijswilt u eventuele storingen snel kunnen meldenen vertrouwen op een vlotte afhandeling. Meteen Service Level Agreement legt u de preciezewensen ten aanzien van uw glasvezelverbindingvast. Zo bent u verzekerd van service diespecifiek op uw bedrijfswensen is afgestemd.

Advies zakelijke telefonie voor bedrijven
contact

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw locatie

Peter neemt dit graag vrijblijvend met je door!