Zakelijk internet
Glasvezel

Businesspark Amstelwijck

Glasvezel voor jouw bedrijf, keuze uit verschillende netwerkproviders.

Welk glasvezelnetwerk is beschikbaar op businesspark Amstelwijck?

Ontdek de betrouwbare zakelijke connectiviteit op bedrijventerrein businesspark Amstelwijck, dit terrein beschikt over verschillende mogelijkheden voor glasvezel. Met bekende partners zoals Vodafone/Ziggo, KPN of Odido ben je verzekerd van degelijke prestaties. Stap nu over op supersnel internet tot wel 500Mbit/s voor moeiteloos videobellen, grote bestanden delen en efficiënt multitasken in de cloud. Er zijn geen datalimieten en je hoeft geen concessies te doen. Dat is wat je noemt vlot zakendoen!

het partneraanbod in glasvezel op bedrijventerrein Amstelwijck Dordrecht*Het bovenstaande schema is een momentopname. De daadwerkelijke glasvezelopties kunnen variëren afhankelijk van je adres. Neem contact met ons op om de beschikbare mogelijkheden voor jouw situatie door te nemen.

postcodecheck glasvezel beschikbaarheid op bedrijventerreinen in Dordrecht.

Glasvezel op jouw adres?

Benieuwd of er snelle glasvezel verbinding beschikbaar is op jouw adres? Doe nu de gratis postcodecheck en ontvang direct de mogelijkheden in je mailbox.

Liever persoonlijk advies? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Wat is glasvezel internet?

Glasvezel, ook wel bekend als optische vezel, is een geavanceerde technologie voor de overdracht van data die signalen met behulp van lichtpulsen over dunne glasvezelkabels verstuurt. Deze kabels bestaan uit zeer zuiver glas of kunststof en zijn in staat om grote hoeveelheden gegevens over lange afstanden te transporteren met ongelooflijke snelheid en betrouwbaarheid. Dordrecht heeft in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de uitbreiding van dit splinternieuwe netwerk. Particulieren en bedrijven krijgen nu de mogelijkheid te profiteren van de voordelen van glasvezelconnectiviteit. Kies voor een betrouwbare glasvezelverbinding voor je bedrijf, aangeboden door 4COM.

Onafhankelijk advies over zakelijk bellen en glasvezel beschikbaarheid in Teams
Contact

Meer weten over Glasvezel?

Marie-Jose neemt graag de mogelijkheden met je door!