iPhone 16 pro bestellen 4COM
Nieuws Nieuws

De nieuwe iPhone 16 en 16 Pro: voor iedereen die alleen het beste wil

iPhone 16 Pro & Pro Max

Apple heeft het weer voor elkaar: met de iPhone 16 en 16 Pro zetten ze een nieuwe standaard voor smartphones. Deze modellen zijn sneller, krachtiger, en slimmer dan ooit. Of je nu ondernemer bent, binnenvaartschipper of werkt in de industriële sector, de iPhone 16 en 16 Pro bieden de perfecte combinatie van design en functionaliteit.

 

Nieuw:

Titanium materiaal
Wifi-6E verbinding
Ceramic Shield scherm
48 MP en 5x zoom
A17-Pro chip
USB-C-connector
iOS-17 systeem
Telecom voor de binnenvaart

Waarom is de iPhone 16 perfect voor de binnenvaart?

Als binnenvaartschipper of ondernemer in de maritieme sector heb je een telefoon nodig die net zo hard werkt als jij. De iPhone 16 heeft alles wat je nodig hebt om altijd en overal in control te blijven:

  • Navigatie en weerupdates in real-time: Houd onderweg alles in de gaten, van het weer tot de scheepvaartverkeersinformatie, dankzij de beste navigatie-apps die vlekkeloos draaien op de iPhone 16.
  • Veel opslagruimte: Met opslagopties tot wel 1TB hoef je nooit meer ruimte vrij te maken. Al je rapporten, data en media neem je eenvoudig mee.
  • Extra lange batterijduur: Langere reizen zonder stopcontact? De iPhone 16 houdt het de hele dag vol.
  • Robuuste bouw: De stevige en waterdichte constructie zorgt ervoor dat je telefoon tegen een stootje kan, wat wel zo handig is in maritieme omgevingen.

Aanbevolen hoesjes voor extra bescherming

Bij 4COM weten we hoe belangrijk het is om je iPhone goed te beschermen. Daarom raden we deze twee hoesjes aan:

  1. Otterbox Defender Series – Deze robuuste case biedt maximale bescherming tegen vallen en krassen. Perfect voor gebruik in de zwaarste omgevingen.
  2. Spigen Tough Armor – Iets dunner, maar nog steeds supersterk. Dit hoesje combineert stevigheid met een stijlvol design en past makkelijk in je zak.

Met de iPhone 16 of 16 Pro heb je een toestel dat overal tegen bestand is en perfect aansluit op jouw wensen, zowel op het werk als in je vrije tijd.

Pre-order de iPhone bij 4COM

De gloednieuwe iPhone 16 modellen zijn beschikbaar bij 4COM. Informeer naar de mogelijkheden.

4COM nieuws