postcodecheck
Nieuws Nieuws

Ontdek de postcodecheck van 4COM

Directeur Paul van Utrecht werd geïnterviewd voor de Waltmann Business update

Bekend is hun ‘postcodecheck’. Directeur Paul van Utrecht hierover: “Voor bedrijven die nieuw bouwen of verhuizen is een digitale infrastructuur op de nieuwe locatie van groot belang. Liggen er al kabels in de grond? Is er glasvezel en wat kan er wel en wat niet? Kortom, vragen die wij met de postcodecheck kunnen beantwoorden.”

“Wij weten de weg in de telecom- en IP-wereld. – Paul van Utrecht”

Als de benodigde voorzieningen nog niet voorhanden zijn, verzorgt 4COM niet alleen het graven en de aanleg van kabels, maar ook het vergunningentraject. Bovendien gaat 4COM met de providers in de slag om tot de beste communicatieoplossing te komen.

“Voor een klant is het vaak een zoektocht, vervolgt Paul van Utrecht. Onze adviseurs bekijken verschillende mogelijkheden omdat we met diverse providers werken, zo kunnen we onafhankelijk advies bieden aan de klant. Wij zijn als het ware de tussenpersoon tussen de partijen.” 4COM werkt samen met Waltmann Bedrijfshuisvesting. “Vaak vraagt een ondernemer wat er al aanwezig is op het gebied van telecom en ict op zijn nieuwe locatie. Met de postcodecheck kunnen wij die vragen beantwoorden. Wacht niet te lang, want alleen al het vergunningentraject neemt minimaal zes weken in beslag.”

Zakelijk wifi back up

Glasvezel op jouw adres?

Benieuwd of er snelle glasvezel verbinding beschikbaar is op jouw adres? Doe nu de gratis postcodecheck en ontvang direct de mogelijkheden in je mailbox.

Liever persoonlijk advies? Neem contact op met een van onze adviseurs.

4COM nieuws