internet-bij-jou-thuis
Binnenvaart

Internet bij jou thuis

Snel, stabiel en betrouwbaar internet, perfect afgestemd op jouw woonsituatie.

Zorgeloos thuis online met het beste internet

Als binnenvaartondernemer is een betrouwbare verbinding zowel aan boord als thuis van essentieel belang. Daarom zijn wij er trots op dat we ook internet voor thuis kunnen aanbieden. Met 4COM kun je vertrouwen op onze kwaliteitsservice én profiteren van de perfecte verbinding van Odido of Ziggo. 

We begrijpen dat jouw werk afhangt van een betrouwbare verbinding, zowel aan boord als thuis. Daarom is het onze missie om je bij elke stap de beste service te bieden. Elke woning is uniek, daarom willen we graag met je in contact komen om te ontdekken welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Of het nu gaat om wifi, bekabelde verbinding of allebei, bij 4COM denken we graag met je mee.

Wist je dat je ook thuis een snelle (vaste) internetverbinding via 4COM kan afsluiten? Tijdens Black Friday profiteer je van extra hoge kortingen op vaste internetverbinding + TV van Ziggo.

Internet thuis overal & altijd verbinding

Wil je altijd kunnen rekenen op goed en betrouwbaar internet in elke ruimte van jouw woning? Met de slimme internetoplossingen van 4COM is dat mogelijk! Zelfs in de tuin en op zolder kun je genieten van de beste verbinding, bijvoorbeeld door gebruik van meerdere wifi-versterkers voor een optimale dekking. Zo ben je altijd goed verbonden, zelfs thuis!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Voor welke provider ga jij?

Geen zorgen, wij regelen het.

Bij 4COM begrijpen we dat elke woning, elk gezin en elk budget anders is. Daarom houden we rekening met verschillende factoren, zoals de bouw van je woning, het aantal gezinsleden en het huidige verbruik. Aan de hand van deze gegevens geven we persoonlijk advies over welk abonnement het beste bij jouw situatie past. Zo blijf je altijd en overal met vertrouwen verbonden dankzij internet thuis van 4COM.

Wifi-netwerk in jouw woning

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige router met een simpel abonnement, een geavanceerde optie voor meerdere computers, telefoons, televisies en andere smart apparatuur, of iets daar tussenin. Wij staan voor je klaar om te adviseren en ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing. Met ons assortiment aan uitgebreidere routers en diverse internet snelheden, zorgen wij ervoor dat je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Altijd het snelst mogelijke internet thuis
Automatisch de beste verbinding
Abonnementen op maat voor jouw situatie

Persoonlijke hulp en 24/7 support

Onze supportmedewerkers staan dag en nacht voor je klaar. Daarnaast kun je altijd langskomen bij ons op kantoor voor persoonlijke hulp en assistentie bij bijvoorbeeld installatie of overzetten van gegevens op bijvoorbeeld je smartphone of computer. Bent je onderweg en heb je toch nog vragen, pech of iets anders. Dan is onze supportdienst 24/7 telefonisch bereikbaar om je persoonlijk te woord te staan. Dat is altijd vertrouwd verbonden zijn met 4COM! 

Advies van 4COM

MEER WETEN OVER INTERNET THUIS?

Wil je in zee gaan met 4COM, of liever eerst meer informatie? Bereik ons op jouw manier: